Αλλοτε, η μοσχοκάρυδος ήταν απίστευτα ακριβή, αλλά σήμερα βρίσκεται σε όλα τα ράφια μπαχαρικών. Ο "μακίς", ή μάζα, είναι η κοκκινωπή περιτύλιξη του καρπού του μοσχοκαρυδιά και πήρε το όνομά του επειδή αρχικά συγχέονταν με το αποξηραμένο άνθος της μοσχοκαρυδιάς. Η λεπτή και αρωματική γεύση του είναι πιο γλυκιά από αυτή της μοσχοκάρυδου και, όπως η ρίζα κουρκουμά, είναι χαρακτηριστικό των διδασκαλιών και της κουζίνας της άγιουρβέδα.
Η σύνθεσή μας από κομμάτια τζίντζερ, ρίζα γλυκόριζας, κομμάτια κανέλας, λεμονόχορτο, ολόκληρες κάρδες, φέτες κουρκουμά και μακίς σας εξασφαλίζει ενέργεια και ευεξία.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 100°C
ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: 5 έως 10 λεπτά
Άμεσος προμηθευτής προϊόντων μεγάλων επωνυμιών για τη μεγάλη διανομή, η Chutyptm σας προτείνει τον καφέ MAXWELL HOUSE σε σκόνη 250g στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Ανακαλύψτε όλες τις αναφορές μας στο www.Chutyptm.com! Χονδρική αγορά καφέ MAXWELL HOUSE σε σκόνη 250g και εισαγωγή PGC.
Στην Κολομβία, όπου η πρόσβαση στη γη είναι πολύ ανισόρροπη, πολλοί μικροπαραγωγοί ενώνονται για να δημιουργήσουν νόστιμα περιφερειακά καφέ, καρπός της συνεργατικής εργασίας παθιασμένων εργατών με περιορισμένα μέσα. Από το τμήμα Caldas, στην καρδιά του διάσημου Τριγώνου του Καφέ (Eje Cafetero), προέρχεται το Café Regional Caldas, που προέρχεται από οικολογική γεωργία, παραδοσιακά χωρίς φυτοφάρμακα. Απολαμβάνοντας το Café Regional Caldas, θα ανακαλύψετε έναν τυπικό καφέ της χώρας, που διακρίνεται ωστόσο από άλλους περιφερειακούς καφέδες της Κολομβίας λόγω του μεταξένιου σώματός του και της αυθεντικής γεύσης του από κόκκινη πιπεριά.
Το Café Regional Caldas έχει πραγματοποιήσει ολόκληρη τη διατλαντική διαδρομή με ιστιοφόρο φορτηγό προκειμένου να ελαχιστοποιήσει το αποτύπωμα άνθρακα. Στη συνέχεια, έχει καβουρντιστεί χειροποίητα στη Νορμανδία, προκειμένου να αναδείξει τα αρώματα και τις γεύσεις του.
Στις ψηλές βουνές της La Vega (τμήμα του Cundinamarca στην Κολομβία) καλλιεργούνται οι καφεόδενδροι της οικογενειακής επιχείρησης El Tinto. Ο Carlo και η οικογένειά του διατηρούν μια αρχαία τεχνική καλλιεργώντας οικολογικά διάφορες ποικιλίες αραβικής σε υψόμετρο 1670 μέτρων, στη σκιά της φυσικής βλάστησης. Αυτός ο καφές εξαιρετικής ποιότητας, βραβευμένος πολλές φορές στην Κολομβία, προέρχεται από τη σύνθεση, από τον παραγωγό, τριών ποικιλιών αραβικής από την φυτεία.
Ο καφές El Tinto πραγματοποίησε ολόκληρη τη διατλαντική μεταφορά με ιστιοφόρο φορτηγό προκειμένου να ελαχιστοποιήσει το αποτύπωμα άνθρακα. Στη συνέχεια, καβουρδίστηκε χειροποίητα στη Νορμανδία, προκειμένου να αναδείξει τα αρώματα και τις γεύσεις του. Αγοράζοντας τον premium καφέ El Tinto, συμβάλλετε στην αξιοπρεπή αμοιβή των παραγωγών και στη διατήρηση του τρόπου γεωργίας τους, ο οποίος είναι ιδιαίτερα φιλικός προς το περιβάλλον. Επίσης, ενθαρρύνετε τη γαλλική εργασία των ναυτικών και του τεχνίτη καβουρδιστή.
Προερχόμενο από τις ορεινές περιοχές της Κεντρικής Αμερικής, από την Γουατεμάλα, ο καφές μας GUATEMALA είναι 100% Arabica, οι καφεόδενδροι αναπτύσσονται σε υψόμετρο ίσο ή μεγαλύτερο από 1.100 μέτρα. Συλλέγεται σε ευνοϊκές συνθήκες για την εμφάνιση ενός αραβικού καφέ λεπτού και με λίγη πικρία.
Είναι ένας ισορροπημένος και ήπιος καφές. Ο καφές μας GUATEMALA, με νόστιμα αρώματα μπαχαρικών και πιπεριού, έχει πραγματικά εξαιρετική γεύση. Ένα λεπτό ρόφημα με πολύπλοκα αρώματα που αξίζει να ανακαλύψετε.
Προερχόμενο από τις ορεινές περιοχές της Κεντρικής Αμερικής, από την Γουατεμάλα, ο καφές μας GUATEMALA είναι 100% Arabica, οι καφεόδενδροι αναπτύσσονται σε υψόμετρο ίσο ή μεγαλύτερο από 1.100 μέτρα. Συλλέγεται σε ευνοϊκές συνθήκες για την εμφάνιση ενός αραβικού καφέ που είναι λεπτός και λίγο πικρός.
Είναι ένας ισορροπημένος και ήπιος καφές. Ο καφές μας GUATEMALA, με νόστιμα αρώματα μπαχαρικών και πιπεριού, έχει πραγματικά εξαιρετική γεύση. Ένα λεπτό ρόφημα με σύνθετα αρώματα που αξίζει να ανακαλύψετε.
Οι καλύτεροι καφέδες του κόσμου που καλλιεργούνται από τους τοπικούς παραγωγούς μας
Προμηθευτής καφέ Γουατεμάλα, χονδρέμπορος καφέ Γουατεμάλα, διανομή premium καφέ Γουατεμάλα
Ο καθαρός καφές Arabica από την Γουατεμάλα είναι από τους καλύτερους στον κόσμο. Προερχόμενος από βιολογικές φυτείες, αυτός ο καθαρός Arabica αποκαλύπτει λεπτές φρουτώδεις νότες κατά την καβουρδιστική διαδικασία.
Αυτός ο καφές προέρχεται από την φάρμα Tega & Tula Specialty Coffee Farm, που ιδρύθηκε το 2000 από τον Ahadu Woubhset. Οι Tega & Tula είναι στην πραγματικότητα δύο γειτονικές φάρμες, ονόματι από τα δύο γειτονικά χωριά Tega και Tula, που βρίσκονται στο Woreda, ή διαμέρισμα, του Gibo, στην Kaffa, στην Αιθιοπία. Η συνολική έκταση της φάρμας είναι 500 εκτάρια, με σχεδόν 400 εκτάρια φυτεμένα με καφέ. Η φάρμα είναι πιστοποιημένη βιολογική και παράγει τόσο πλυμένους καφέδες όσο και φυσικούς καφέδες.
Ο Ahadu είναι ένας επιχειρηματίας και ιδρυτικό μέλος της διοικητικής ομάδας του Ethiopian Commodity Exchange. Το 2000, αποχώρησε από την ECE και αποφάσισε να επενδύσει ο ίδιος σε μια φάρμα για να παράγει αποκλειστικά καφέ ειδικότητας.
Βρήκε το τέλειο μέρος, που βρίσκεται στην διάσημη περιοχή της Kaffa, που θεωρείται η απόλυτη κοιτίδα του καφέ Arabica. Αποφάσισε να ξεκινήσει μια επιχείρηση που θα διατηρούσε την φυσική ομορφιά της περιοχής, θα υποστήριζε την τοπική κοινότητα και φυσικά θα παρήγαγε φανταστικούς καφέδες.
ΒΟΤΑΝΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ: 74165, 74110
ΥΨΟΜΕΤΡΟ: 1830–1870 μ.α.λ.
Αυτά τα φύλλα εξαιρέσεων καλλιεργούνται σε υψόμετρα από 1.300 έως 2.000 μέτρα και σε θερμοκρασίες μεταξύ 12 και 23 °C. Τα μεγάλα, ανοιχτόχρωμα πράσινα φύλλα, με την υψηλή αναλογία ασημένιων άκρων, αναπτύσσουν στην κούπα ένα γλυκό, λεπτό και ταυτόχρονα φρουτώδες άρωμα. Το εκχυλισμένο φύλλο έχει μια ανθώδη οσμή.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 75° έως 80° C
ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΧΥΛΙΣΗΣ: 1 έως 3 λεπτά